Stora logistik- och transportpriset 2012 - Falköping och SLC nominerad

- Spännande och jättekul! Bara att bli nominerad är en stor ära, säger utvecklingschefen Leif Bigsten. Det är alltid stimulerande när branschkunnigt folk ger ett utifrånperspektiv på vår verksamhet.

Sedan 2009 har tidskriften Transport & Logistik iDag arbetat med att tillsammans med branschens aktörer främja utvecklingen av transport- och logistikbranschen. Bland annat genom att premiera ett antal innovationer, goda exempel och framgångsrika aktörer. Falköping och Skaraborg Logistic Center är en av tre nominerade till stora logistik- och transportpriset 2012 i kategorin "Årets transportlösning".
 
Årets Transportlösning:
Stora logistik & transportpriset har instiftats för att premiera de branschaktörer som har utmärkt sig för att göra ett riktigt bra transport- och logistikarbete. Årets Transportlösning är en av sex kategorier och priset i denna kategori har tillkommit för att främja nytänkande och professionalism inom godstransporter. För att nomineras till denna kategori ska man kunna uppvisa hur man förbättrat och utvecklat väg-, järnvägs-, flyg- eller sjöfrakt.
Prisutdelningen äger rum på Logistik & Transport på Svenska Mässan i Göteborg den 23 maj kl. 14.30.

 

Aktuellt

Se alla nyheter

Skaraborg Logistic Center | Falköpings kommun, 52 181 Falköping | leif.bigsten@falkoping.se